1 pt

1.

Find the sum.

85 + 12

A

107

B

97

C

87

D

3

1pt

2.

Estimate **all** to the nearest hundred:

**Part A.**

647 + 112 is about

1 pt

4.

Hannah baked 72 cookies on Monday and 64 cookies on Tuesday. How many cookies did she bake in all for the two days?

A

120

B

126

C

130

D

136

1 pt

6.

Estimate to the nearest ten:

822 − 388

A

530

B

500

C

430

D

400

1 pt

7.

Sherrie has $12 in her purse. She spends $9 on a new t-shirt and receives her allowance. She ends the day with $10 in her purse. Choose the pair of sentences that shows how much money Sherrie received for her allowance.

A

$12 + $9 = $21 $21 − $10 = $11

B

$12 − $9 = $3 $10 − $3 = $7

C

$12 − $9 = $3 $3 + $10 = $13

D

$12 + $9 = $21 $21 + $10 = $31